onsdag 15 juni 2011

2011-06-15

Idag blev det jobbet! ;P Vaknade typ vid 10.30 så slappade man liiiitte vid tv:n innan man va tvungen att åka till jobbet :) Rätt chill dag på jobbet, vi stog mest o pratade mesta tiden av de första passen för vi va en för mkt på våran maskin :) så rätt mys ! :) sen valde vi att tacka ja till övertid och de sista 2 timmarna som då är övertiden de är de bästa timmarna! mahahhaha! ;) stog med två "okunniga" så man fick ju sköta det mesta själv .. kul men ändå inte .. De borde ju kunna en del, men jag kunde inte plocka ner maskinen så det va bra att en av killarna kunde det iaf :-P Men det va bara 2 timmar, men de jag jobbade med va roliga iaf :-) va typ bara sommarjobbare där så blev rätt chill med bus och dans m.m. Vi va ändå typ klara med det vi skulle göra :)
Blir jobb imorgon o på fredag med börja 12-20 men det är mycket som ska göras imorgon så antöögligen så blir det övertid imorgon med om de nu frågar oss :) funderade på att säga nej, men vad gör 2 timmar mer, elr knappt 2 tim blire jue :)

Ni får en bild på en av sakerna vi hade kul åt idag iaf XD Robin tog o blåste upp en plast handske och började måla på den och satte fast vid maskinen så att de andra får ett gott skratt imorgon och för att göra det liiiittee roligare skrev vi på den med till Roger :) men det syns inte på bilden :)


Aja nu blire att knö in sig därnere och kolla lite film/ Tv :)

Carpe Diem//Viktoria Sjögren

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar